tiistai 5. heinäkuuta 2016

Arvostelussa: BANGERHEAD PROFESSIONAL FRESH ME UP! -kuivashampoo

Nyt olisi arvosteluvuorossa tokavika tuote tästä Bangerheadin professional-hiustenhoitosarjasta. Toisena tuotteena näistä kolmesta sain siis kuivashampoon, josta mun onkin pitänyt puhua teille jo kauan. Tutustuin tämän merkin kuivashampooseen jo muistaakseni viime vuoden puolella kun tää tuli Livboxista, lähdin tottakai innoissani testailemaan MUTTA sitten se ensimmäinen valituksen aihe tästä tuotteesta.. nimittäin.

Se korkki tässä oli ehkä maailman hirvein ja varmaan 30min ellen enemmänkin tapellut sen kanssa jotta sain sen auki, ja koska mulla on niin pitkät kynnet voitte kuvitella miltä mun kynnet näytti sen taistelun jälkeen :D

Edelleenkin siis mysteeriksi jäi ainakin toistaiseksi miten ihmeessä sen saa auki, koska mä nyt olin jo melkeen kaikkea yrittänyt... laitoin sitten Bangerheadin asiakaspalveluun viestiä, että "hei sain Livboxissa teidän tällaisen tuotteen, että mites tää pitäs saada auki?" Vastaus tulikin aika pian, jossa kerrottiin, että siitä sivuilta pitää painaa ja vetää... tappelin 15min. Korkki lensi keittiöstä olohuoneeseen saakka, mutta se korkki lähti irti!!!

Korkki lensi sen siliän tien heti roskiin, koskaan enään en tappelisi sen kanssa vaikka maksettaisi sormenpäät oli jo nimittäin niiin koetuksella puhumattakaan kynsistä. Tässä vaiheessa jo voisi kuvitella, että en olisi kokeillut koko tuotetta, koska pakosti sekin olisi huono kun ei korkkikaan suostunut yhteistyöhön. Plussia löytyi kuitenkin enemmän kuin miinuspuolia, joten pari kertaa vedin syvään henkeä ja sitten kuivashampoota kokeilemaan!

Tässäkin kuten näissä kaikissa tämän sarjan hiustuotteissa joita sain testiin on ihana Gojimarjan tuoksu <3 Innoissani lähdin siis testailemaan, ensin kokeilin ihan huvin vuoksi hiuksiin joissa ei ole tupeerausta pohjalla, ehkä se aavistuksen nosti tyvestä, mutta ei mitenkään hirveän paljon mutta kun tupeerasin pohjalle ja sitten laitoin tätä ja vielä kerran kevyt tupeeraus WAU!!! Loppusilauksena ihan hento harjaus... joo okei sormilla vielä oli pakko nostaa tyvestä, jotta sain mahdollisimman paljon tuuheutta :D Alla kuva, jossa näette oikean puolen jota ei ole käsitelty (edes kuivashampoolla) ja vasen puoli, jossa puolestaan on se Bangerheadin kuivashampoo sekä "Kevyt" tupeeraus, jotta varmasti näätte että kyllä se jotain tekee.


Okei, ehkä liikaa innostuttiin avustajan kanssa :D
Vaikka mulle kuivashampoot eri merkeiltä onkin jo varsin tuttuja ja kaikki toimii oikeastaan samalla lailla niin kyllä se piti tämänkin kanssa vetää mutkat suoriksi ja mokata, edes kerran... Ohjeistushan on, että tätä pitäis suihkuttaa 20-30cm etäisyydeltä kuiviin hiuksiin, minä sitten fiksuna likkana vissiinkin vähän liian läheltä ja kaiken lisäksi liian paljon innostuin tätä suihkimaan ympäri hiuksia, ei muuten lähtenyt tupeerauksineen kampaus liikkumaan yhtään mihinkään, vaikka tuolloin olikin hiukan kostea ja sateinen sää! Ei liikahtanut edes silloin kun yritin harjata illalla pois, hups.

Bangerheadin verkkokaupassa tuotteesta kerrotaan näin:

" Haluatko hiuksiisi lisää tuuheutta? Meillä on ratkaisu! Kokeile Bangerheadin uutta supertuotetta Fresh Me Up! Kuivashampoo suihkutettavassa muodossa. Raikastaa hiukset pesujen välissä ja tekee niistä tuuheat. Tuote jättää kuivan ja mattapintaisen lopputuloksen ja imee itseensä hiuspohjan rasvaisuutta." Kuivashampoolla on hintaa 200ml- pullo 13,90€ ja 75ml- pullo 6,20€


  • Tehty gojimarjasta, joka on tunnettu ihoa ja hiuksia hoitavasta vaikutuksestaan.
  • Tuuheuttaa ja raikastaa.
  • Sopii kaikille hiustyypeille.
  • Valmistettu Ruotsissa


Ravista pulloa kunnolla ja suihkuta 20-30 cm etäisyydeltä kuiviin hiuksiin. Levitä tuote sormenpäillä.
*Postaus toteutettu yhteistyössä Bangerheadin kanssa

Bangerheadin verkkokauppaan: TÄSTÄ
BANGERHEAD PROFESSIONAL: TÄSTÄ
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulukuun kuulumiset

9.11. on viimeisin postausmerkintä, mihin tää aika on mennyt?! Joulukalenteri käynnistyi YouTuben puolella ja täytyy sanoa, että hitsit on o...