tiistai 12. heinäkuuta 2016

Jitra testaa: Hau-Hau Champion "Glow vilkkuvaljaat" koko M

Tämänkin postauksen piti tulla viime talvena, mutta nyt näitä on ainakin kunnolla käytetty, ja testailtu rauhassa miten Jitra näitten kanssa osaa kävellä. Saatiin siis PetNetstorelta yhteistyön kautta muutamat valovaljaat. (pinkit ihan samanlaiset, joten niistä tuskin tulee juttua). ynm. kivaa turvajuttua ulkoiluun, niistä lisää myöhemmissä postauksissa. 

Tänään kuitenkin olisi esittelyvuorossa Hau-Hau Championin "Glow valovaljaat", nää oli/on niin hienot! Ensinnäkin nää on USB-ladattavat (kaikkee ne keksiikin). Hetihän ne jo samana iltana meni testaukseen, Jitra raukka.. ensin työliivit ja sit puetaan päälle vielä jotkut hölmöt valovaljaat :DKuvistakin jo varmaan huomaa ettei oo ihan talvella otettukkaan, en yritä huijata ne kuvat otettiin tänään iltalenkillä 9.7.2016, kuten sanoin tovi ollaan testailtu ja ihan ehkä hyväkin vaikka Jitra olisi eri mieltä asiasta. Jos en nyt hirveästi valehtele me ensin pyydettiin näitä koossa L mutta aika pian jo silmämääräisesti huomasi, että oho nehän on isot eikä oikeen istu mistään kohtaa tukevasti vaan pyörii päällä, jolloin koiran kävely on tosi hankalan näköistä ja kyllähän ne myös kutittaakin. Ainakin Jitra pysähtyi metrin välein rapsuttamaan itseään. Seuraavat saatiin koossa M jotka olivatkin jo heti paljon paremman näköiset, edelleenkin kuitenkin hieman isot rinnuksen kohdalta, mutta eipä se näytä Jitraa haittaavan, omistajaa ehkä enemmän :D

Kyllä Jitralla häntä on, ihan varmasti on. Joku joskus kysyikin, että heiluttaako se aina häntäänsä? Vastasin vaan hiukan huvittuneena ja nauraen, että ainakin hereillä ollessaan. Joskus jopa nukkuessaan, mistäkö tiedän tämän? Nukkuisitko itse jos koira heiluttaa häntäänsä niin kovaa sängyn laitaa vasten, että naapuritkin herää?


Vertailun vuoksi halusin sisällyttää tähän postaukseen vielä sisällä otettuja kuvia näistä valjaista, ylemmät ulkona otetut kuvat on otettu ihan kameralla, joka nyt välttämättä halusi ottaa sen kuvan salaman kanssa vaikka mitä tein (väri ei näy kunnolla)... sisällä otetuissa kuvissa älysin olla fiksumpi ja kuvata kännykällä jolloin valjaiden valo ja se väri tulee paremmin esille kun ei ole salamaa, Jitra sen sijaan sulautuu hyvin muuten pimeään huoneeseen.

Valovaljaita on saatavilla kolmessa eri koossa ja kahdessa eri värissä: Koot: S,M,L Värit: Vihreä ja Pinkki
PetNetstoren nettikaupassa valjaista kerrotaan näin: VILKKUVALJAAT TURVAA SINUT JA KOIRASI PIMEÄLLÄ LIIKKUESSA.

- USB-ladattava (sis. johdon) ei paristojätettä
- näkyy jopa 500m päähän
- 3 toimintoa; nopea vilkku, hidas vilkku ja jatkuva valaisu
- Vilkun väri: vihreävaljas = vihreä, pinkki valjas = punainen
- Heijastavat tikkaukset
- säädettävä koko
- Akun kesto vilkulla n. 3-5 h, jatkuvana n. 2-3 h
- Roiskevesitiivis

M -koon rinnanympärys on säädettävissä 60-75 cm. Mittaa tämä ympärysmitta koirasi etutassujen takaa selän päälle.
Rinnan edestä kulkevan kappaleen pituus on 46 cm. Tämän sopivuuden voit varmistaa mittaamalla etutassun takaa - rinnan edestä - toisen etutassun taakse.
Latausohje: avaa musta luukku valjaiden käynnistysosasta, liitä valjaat johdolla tietokoneen USB-porttiin tai laturiin ja lataa 30-40 minuuttia. HUOM: valjaissa kaksi erillistä silkkuosaa (silkkuosaa? Ehkä yritettiin sanoa vilkkuosaa? ladattava erikseen.

"Glow vilkkuvaljaat" koko M: TÄSTÄ
PetNetstoren verkkokauppaan: TÄSTÄ

Anteeksi jo näin etukäteen, jos joku ärsyyntyy näistä yhteistyöpostauksista joita nyt tulee ulos oikein urakalla, mutta kyllä mä muitakin postauksia teen!

3 kommenttia:

  1. Kiitos tästä postauksesta, nämä valjaat tulee kyllä ehdottomasti meillä kokeiluun kunhan syksypimeät saapuu! Mulla on opaskoira. Tähän asti oon sille käyttänyt Musti ja Mirrin vilkkuvaa valopantaa sekä kankaista vaaleanpunaista heijastinliiviä, mut varmasti otan kyllä valjaat käyttöön, kuulostaa tosi hyvältä ja kätevältä. Toi usb-ladattavuus on kans plussaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti testailemaan :) vähän näiden kanssa joutuu kikkailemaan miten saat valjaat valjaiden päälle ilman, että meillä esimerkiksi tuo "avustajakoira" merkki ei peity, mutta ollaan oltu kyllä todella tyytyväisiä näihin.

      Poista

Joulukuun kuulumiset

9.11. on viimeisin postausmerkintä, mihin tää aika on mennyt?! Joulukalenteri käynnistyi YouTuben puolella ja täytyy sanoa, että hitsit on o...