lauantai 20. elokuuta 2016

Urban Decay Vice -huulipunat rantautui Suomeen!

Kuulin noin reilu kuukausi sitten käydessäni Urban Decayn pisteellä Helsingissä eräältä myyjältä, että pian olisi tulossa heille myyntiin jotain aivan mielettömän mahtavaa ja upeaa ja koska olen heidän sähköpostilistalla niin saisin tietää tulevasta ennen muita ja kyllä kyseessä on Vice huulipunat!! <3

Yhtäkkiä Instagram ja aivan joka somekanava hehkutti näitä, ja avustajani kehuessa muutamia tämän kokoelman huulipunia en voinut vastustaa kiusausta vaan lähdettiinkin sitten keskustaan Sokokselle ihastelemaan näitä uusia punia. Tästä kokoelmasta en ole niin perillä joten jouduin tekemään hieman taustatutkimusta ennen kuin lähdin tätä postausta kirjoittelemaan etten vaikuta aivan idiootilta :D siltikin saatan sanoa jotain väärin, joten korjatkaa jos olen vieläkin aivan pihalla. Kuitenkin ymmärtämäni/lukemani mukaan Urban Decaylle tuli siis peräti 100 huulipunan kokoelma! Täytyy myöntää etten ole aivan varma tulivatko nämä kaikki huulipunat myös Suomeen myyntiin sillä en nyt todellakaan ala laskemaan heidän pisteellään kuinka monta niitä siellä nyt on, ja samat huulipunat oli kahdessa eri standissa. Koostumuksiakin löytyi ihan kivasti mitä vähän kyselin ja itse kokeilin ja katselin eli löytyy mega matte, comfort matte, metallized, sheer, sheer shimmer ja cream. Ja näissä koostumuksissa värejä löytyi vaikka kuinka! Ja, kun löytyy kahta eri mattakoostumusta sekä kahta eri sheer koostumusta löytyy kaikille varmasti jotain :)

Itseäni näissä koostumuksissa kuitenkin kovasti kiehtoi metallilopputuloksen jättävät huulipunat, koska rakastan yli kaiken vähän jotain erilaisempaa (tähän väliin on hyvä mainita, että mullahan oli kamera mukana, mutta en älynnyt ottaa mistään kuvia joten...) löytyi kullansävyä, pinkkiä, ruskeaakin taisi olla pari sävyä, sekä vinkeä valkoinen. Valkoista pakko oli toki päästä swatchailemaan käteen miltä se oikein näyttää, mutta suureksi "helpotukseksi" se oli kuitenkin suht läpikuultava mutta kimalteli nätisti, yksinään ei välttämättä olisi niin kiva, mutta myyjä neuvoikin laittamaan sitä esimerkiksi mattaisen huulipunan päälle, jolloin se näyttäisi kivemmalta ja antaa kolmiuloitteisuutta huulimeikkiin.

Itse päädyin pitkän harkinnan jälkeen metallilopputuloksen antavaan pinkkiin sävyssä "big bang". Tää oli mun silmään niistä kaikista kimaltavin ja suorastaan oikea katseenvangitsija kun valo siihen osui!
Sisäinen harakkani ei voinut vastustaa tätä sävyä, vaikka aluksi mietinkin tämän ollessa niin glitterinen että tuntuisiko se huulissa ikävältä, mutta suureksi yllätyksekseni tää tuntui aivan normaalilta ei ollenkaan rakeisen oloinen tai kuivattava vaan päinvastoin todella hoitava, ihan kuin huulirasvaa olisi ollut huulilla.

Kuten sanoin alussa mun piti tehdä jonkin aikaa taustatyötä näistä jotten puhu aivan puuta heinää ja päädyinkin lukemaan blogia nimeltä rabbitglow jossa kerrottiin hieman mitä tää sisältää ynm. Koska ainakin tän huulipunan tuotelista kimmelsi niin paljon ja kirjaimet oli niin pieniä, että mulla olis kestäny sata vuotta lukea se läpi :D Huomasin, että okei tässä on tosi paljon ainakin hoitavia öljyjä mukana, mikä selittää tän hoitavan koostumuksen, mutta tässä on mukana myös avokadoöljyä! Tässä kohtaa mulle nous pieni hiki pintaan ja olin, että o'ou! Mä oon laittanu tätä ihan kaikessa rauhassa huulille ja oon allerginen avokadolle, jee! Mitään tästä ei oo kuitenkaan mulle tullut joka on hyvin hämmentävää. Mistä mä oisin älynnyt kysyä myyjältä että hei sisältääkö tää avokadoöljyä, koska harva huulipuna sitä sisältää, mutta käyttöön tää todellakin jää koska en oo ainakaan vielä kuollut :DLoppuun vielä sanottakoon muutama asia, ainakin osaan näistä huulipunista oli myös myynnissä niihin sopivat huultenrajauskynät, joka ainakin tältä erää itseltäni jäi ostamatta, koska ainakaan itse en koe tarvetta ostaa huultenrajauskynää joka maksaa vähän päälle 20€ sekä itse huulipunaa joka maksaa 19,90€ mutta käykää ihmeessä kattomassa ainakin nää huulipunat, ja jos siellä on glitterin ja pinkin ystäviä niin tää sävy "big bang" on se joka kannattaa bongata!

Mikäli et pääse suoraan Urban Decayn pisteelle niin klikkaapa itsesi

Sokoksen verkkokauppaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulukuun kuulumiset

9.11. on viimeisin postausmerkintä, mihin tää aika on mennyt?! Joulukalenteri käynnistyi YouTuben puolella ja täytyy sanoa, että hitsit on o...