tiistai 22. marraskuuta 2016

Esittelyssä: Kylie Jenner Cosmetics

Ostin kesän alussa itselleni VIHDOIN Kylie Jennerin huulimeikkejä. Vaikka mun mielipide näistä oli pitkään se, että nää on taas jotain ylihypetettyä suoraan sanottuna sontaa, ja hintakin huitelee suurinpiirtein 50€ paremmalla puolella joissain tuotteissa joten ei kiitos. Jatkoin edelleen tyytyväisenä NYXin Lingerie huulilakkojen kanssa, koska edullinen 9,90€ ei tehnyt lompakolle hallaa ja miksi vaihtaa näin ihana tuote johonkin toiseen.

Kuitenkin menin sen massan mukana ja ostin itselleni muutaman tuotteen eli yhden Lip kitin johon kuului huulilakka ja huultenrajauskynä sekä metal matte huulikiillon/huulipunan.


En halua tehdä tätä vielä arvostelun kannalta senkään takia, että etenkin tuo kitti on jäänyt aikalailla käyttämättä, ja tuota kultaisen/pronssin sävyistä huulikiiltoa oon käyttänyt ehkä 2 kertaa mutta kerron nyt hieman mielipiteitä mitä noista on ehtinyt jo kuitenkin muodostua ja katsotaan jos palaan näihin vielä joskus tarkemmin.

Aloitetaan tuosta huulikaksikosta johon siis kuuluu se lakka sekä rajauskynä. Tältä mä odotin ehkä eniten, koska halusin syksyksi jotain todella tummaa huulipunaa, ja tää on kylie Jenner Cosmetics niin tän on pakko olla hyvä...

Matte Lipstick, sävy: Kourt K

Huulilakan värissä ei oo mitään valittamista, ja koostumus sekä tuoksu on ihana tässä tuotteessa, mutta valehtelematta siihen se sitten jääkin. Tän pitäis olla mattainen, joka oli suuri syy sille miksi halusin kokeilla juuri tän merkin tuotteita ja noh.. mattaistahan tämä ei valitettavasti ole nähnytkään. Tää levittyy tosi epätasaisesti, lähtee pois ihan samallalailla kuin perus huulipuna :/ en voi suositella.

Mites sitten huultenrajauskynä? Tässäkin koostumus on ihanan pehmeä ja levittyy hyvin, mutta jälleen kerran siihen se taas tyssää.Mä en tarkoituksella terottanut tätä kynää ihan sen takia, että te näkisitte mitä tälle kynälle tapahtuu jo 2 käyttökerran jälkeen. Eli tuossa pehmeydessä on paljon parantamisen varaa. Toisaalta, jos on pehmeä rajauskynä niin kaupanpäällisenä saat teroitellakin sitä hyvin ahkerasti joka johtaa hyvin nopeaan kulumiseen, ja koska tää kaksikko ei mikään halpa ollut verraten siihen kuinka huonoja nää oli niin en voi oikeesti kellekään suositella.

Jäljellä on vielä viimeinen tuote joka on metal matte-huulikiilto/huulipuna. Ja tämä kuulkaas on sitä jotain!! Mua kiehtoi ennen tilaamista tuo metallilopputulos tässä, ja koska se oli kultainen niin todellakin!

Metal Matte Lipstick, sävy King K

Ihan tuota en tässä allekirjoita, että se olisi kultaisen sävyinen miltä se näyttää esimerkiksi Kylie Cosmeticsin instagramissa vaikka helposti se saattaa siltä näyttääkin eli jossain valossa se näyttää ihan pronssinsävyiseltä ja jossain ihan kultaiselta eli se kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon.

Mutta se kuinka samettisen pehmeältä tää tuntuu!! Tälle mä olen niin myyty <3 Tätä suosittelen kokeilemaan jos metallilopputuloksen antavat huulimeikit on yhtään sun juttu :)

Vasemmalta: Metal Matte Lipstick, sävy: King K sekä Matte Lipstick huultenrajauskynä sekä huulilakka, sävy: Kourt K

Mistä näitä sitten oikein saa ja paljonko ne maksaa?

Klikkaapas itsesi tänne https://www.kyliecosmetics.com/

Kourt K Lip kit 

King K Metal Matte

2 kommenttia:

  1. Itse ostin myös King K:n tuossa jokin viikko sitten ja oon niin pettynyt kun voi vaan olla! Purkki oli puoliksi tyhjä kuten monella muullakin on ollut. Lisäksi väri oli todella kuivaa. Todella suuri pettymys. Yhtäkään metallista huuliväriä en sieltä enää osta, luulin että he korjasivat ongelman nimeltä puoliksi tyhjät purkit.

    VastaaPoista
  2. Tota mäki oon kuullu yllättävän monelta et on ollu puoliks tyhjä :/ Toivottavasti sais sen verran valituksia et tekisivät asialle jotain. Ite tykkäsin kyllä enkä huomannu et ois ollu mitenkää vajaa.

    VastaaPoista

Joulukuun kuulumiset

9.11. on viimeisin postausmerkintä, mihin tää aika on mennyt?! Joulukalenteri käynnistyi YouTuben puolella ja täytyy sanoa, että hitsit on o...