sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Heijastimella turvaa pimeneviin iltoihin

Muistatteko sen kun lapsena äiti pakotti teiät käyttämään heijastinta ja se oli maailman vastenmielisin juttu koko maailmassa? Itse muistan tämän varsin hyvin! Valitettavasti... Toisaalta eihän se ollut millään tasolla hauskaa kun hihassa roikkuu heijastin joka hetken päästä lähteekin irti kun liikun pyörätuolilla ja heijastin jää kiinni jonnekin pyörätuoliin.

Vasta viime vuoden puolella mä löysin itselleni jotain todella yksinkertaista, mutta silti jotain joka auttaa muita näkemään mut liikenteessä.. nimittäin heijastinliivi!

Kävin siis viime joulukuussa koiramessuilla messukeskuksessa ja siellä oli tämmöinen piste jossa myytiin erilaisia valopantoja koirille sekä sitten heijastinliivejä.

Mutta ei tämäkään suinkaan mikä tahansa heijastinliivi ole vaan tässä on LED-valot :DViime joulukuusta lähtien ei oo kyllä "heijastin" unohtunut kotiin. On todella surullista huomata kuinka valtaosa ihmisistä edelleen unohtaa sen heijastimen kotiin, ja pukeutuu vieläpä mustiin vaatteisiin jolloin autoilevan ihmisen on todella haastavaa nähdä näitä.

Nyt joku ehkä olettaa, että tämä olisi maksettu mainos heijastimen käytöstä mutta ei! Mä haluan itse ihan vapaaehtoisesti kertoa heijastimen käytöstä ja sen luomasta turvallisuudesta :)

Eilenkin teki mieli niin kysyä yhdeltä porukalta, että luuleeko ne tosissaan, että niitä nähdään tuolla pimeällä kadulla tummissa vaatteissa? Vastaus mitä luultavemmin olisi ollut, että onhan täällä katuvalot.. Oon aika varma siitä, joten annoin olla ja hiljaa mentiin kauppareissulta Jitran kanssa kotiin. Hänellä valopanta ja minulla nämä heijastinliivit.

Muistakaa, että heijastin on halpa ja hyvä henkivakuutus, joka auttaa sua ja autoilijaa ettei kummallekaan kävisi mitään.


Heijastinliivi, heijastinliivi, heijastin, heijastinliivi, heijastin, heijasti, heijastin... Kuinka monta kertaa yhteen postaukseen mahtuu sana heijastin tai heijastinliivi? :D

Mukavaa sunnuntaita, ja seuraavan kerran kun meette ulos ottakaa mukaan se HEIJASTIN!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulukuun kuulumiset

9.11. on viimeisin postausmerkintä, mihin tää aika on mennyt?! Joulukalenteri käynnistyi YouTuben puolella ja täytyy sanoa, että hitsit on o...