keskiviikko 2. marraskuuta 2016

The Body Shop -joulukalenteri vuodelle 2016 — joko teilläkin on jo joulu?

Marraskuun alkamisen kunniaksi nyt voi jo ainakin täällä päässä ruutua viimeistään puhua joulusta ja alkaa laskea päiviä jouluaattoon! Tää on se aika kun sisäinen lapseni herää eloon. Ostetaan ne ensimmäiset glögit, joulusuklaat ja olennaisena osana ostetaan joulukalenteri <3 Mites teillä?

Tänä vuonna (kuten edellisenäkin) päätin olla ajoissa sen kalenterin suhteen, koska jo hyyyvin pitkän ajan mua on kalvanut yksi asia ja se on se etten ole saanut käsiini The Body Shop:in joulukalenteria (mähän sanoin.. jo edellisenäkin vuonna olin ajoissa!) lokakuun puolessa välissä mun sinnikkyys palkittiin ja sain käsiini ihka ensimmäisen kosmetiikkaa sisältävän joulukalenterin!Myyjän ilme oli näkemisen arvoinen ja mun ilme oli yhtälailla näkemisen arvoinen kun kuulin, että näitä oli tullut äskettäin iso kuorma.. tosin eivät olleet vielä esillä, mutta kun niitä sai jo myydä niin why not, ja onhan toi ihan super nätti vaikka en vihreän ystävä juurikaan ole :) Kalenteri on kivan "kirjamainen" tämä termi siksi, että se aukeaa kirjan lailla ja alta paljastuu kivoilla kuoseilla painetut luukut. Tässä on myös erikoista se, että tässä on 25 luukkua eli odotus ei todellakaan päädy perinteikkäästi jouluaattoon vaan yhden ylimääräisen luukun saa avata vielä. Avustaja selitti ihan innoissaan kun jenkeissä ei olekaan samaa tyyliä näiden kanssa mitä täällä suomessa joten tykkään paljon, että tässä on haettu sieltä vaikutteita tähän :) <3 Samalla hetkellä avustajan selittäessä tästä mulle iski joku aivan tajuton flashback siihen hetkeen kun Harry Potterin vanhemmissa leffoissa, jossain niistä on se kohtaus missä Ron ja Harry availee joululahjojaan <3 tässä se on ja en malta oottaa, että pääsen tätä availemaan.

Joulukalenterin hinta verkkokaupassa:

The Body Shopin verkkokauppaan
24 onnen päivää joulukalenteri - lähtölaskenta jouluun kosmetiikkafanin tyylillä! Kalenterin jokainen luukku kätkee taakseen kosmetiikkayllätyksen suosikki- ja uutuustuotteistamme. Kalenterin sisältämien tuotteiden hinta erikseen ostettuna on 182 €, etusi on siis 103 €. Hanki omasi nopeasti - kalenterit viedään käsistä... Tämä kalenteri on myynnissä verkkokaupassa ja kaikissa myymälöissä. - The Body Shop 


Haluatko joulukalenterin tähän blogiin? Jos vastauksesi oli kyllä niin heitä tän postauksen kommentteihin 20.11.16 mennessä ehdotuksia millaisen joulukalenterin haluaisitte :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos kun kävit kommentoimassa blogiani! Itsekin olen juuri tuosta kalenterista haaveillut, katsotaan jos vielä ehtisin saada omani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ehtisit saada omasi ennen kuin loppuu :) Viime vuonna nää loppu ihan tosi nopeesti. Tuntu vähän siltä, että loppuivat heti kun oli saatu hyllyt täyteen :D

   Poista
 2. Itsekin olen tuosta haaveillut kohta 15vjoka joulu, mutta haaveeksi se on aina jäänytkin. Rakastan Body shopin tuotteita, mutta silti en vieläkään ole raaskinut (joulu)kalenteria ostaa, koska mielestäni se on turhan kallis. (Halvin 99€??!!) Tiedän että hinta muodostuu tuotteista, joiden yhteisarvo on enemmän kuin itse kalenterin , mutta silti. Tarvitseeko aikuinen niin kallista (joulu)kalenteria vaikka se olisi "kuinka kiva" tahansa. ??!! Itse sijoittaisin rahat johonkin ikimuistoisempaan elämykseen (joka toki voi olla jollekin myös tämä kalenteri) taikka esim uusiin vaatteisiin. Itse suon itselleni yleensä yhden suklaakalenterin ja aikuisiällä olen vaihtanut suklaan laadun takia valintani Fazeriin. Välillä mietin onko n 6-7€ suklaakalenterista(kin) liikaa ... Mutta laatu maksaa. Tänä vuonna olen antanut itselleni luvan hemmotella itseäni, & päättänyt ostaa suklaakalenterin sijasta partyliten kalenterin koska hyvin alkaneen elämäntaparemontin myötä haluan väistellä pahinta pahettani mahdollisimman paljon jouluun asti. mutta tuo on varmaan oikea unelma. Nauti kalenteristasi minunkin puolesta ! Ihanaa joulunodotusta sinulle &perheellesi !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että kalliitahan nämä on, ja haaveeksi jäänyt itselläkin monena jouluna, mutta nyt töissä kun olen niin kiva hemmotella itseään sitten vihdoin tällaisella kun saa palkkaa eikä tarvitse potea huonoa omatuntoa kun sijoitin tähän. Varsinkin kun tiedän, että joka ikinen tuote tulee olemaan sellainen josta on hyötyä eikä jää vain kaapin perälle lojumaan ja jos ei itselle tule käyttöä niin voin antaa eteenpäin lahjaksi :) Mielipiteitä tällaiset asiat varmasti jakaa kuten mikä tahansa muukin. Tsemppiä sulle elämäntaparemonttiisi, itseään saa ja kuuluu hemmotella! Mukavaa joulunodotusta myös sinne.

   Poista

Joulukuun kuulumiset

9.11. on viimeisin postausmerkintä, mihin tää aika on mennyt?! Joulukalenteri käynnistyi YouTuben puolella ja täytyy sanoa, että hitsit on o...