keskiviikko 14. joulukuuta 2016

14.12.2016 Storybook Cosmetics 🎅🎄

Tutustuin vähän reilu 2kk sitten sellaiseen kosmetiikkaa myyvään verkkokauppaan nimeltä Storybook Cosmetics, tuolloin ilmeisesti tää oli suht tuore verkkokauppa ja on ilmeisesti edelleen, koska heillä ei vieläkään ole mitään myynnissä varsinaisesti, ainakaan jos sivuja kattoo.

Sattumoisin törmäsin tähän Instagramissa, missä heillä oli kuva ennakkomyyntiin tulevista silmämeikkisiveltimistä, ja ne näytti niin upeilta!! Pakkohan ne oli saada, mutta verkkokauppa jossa ei mitään ole myynnissä vaikutti mielestäni hieman kyseenalaiselta paikalta, ja jouduin oikeesti miettimään sitä, että haluanko tukea tuommoista ja mitäs jos ne viekin mun rahat tekeytymällä joksikin verkkokaupaksi.

Kyselinkin siinä sitten vähän yhdeltä puolitutulta blogikollegalta https://eyeshadowandflame.com/ blogin Ilonalta, että tietääkö hän toimittavatko Suomeen, ja aikani itsekin selaillen vastaus oli, että toimittavat maailmanlaajuisesti. Tuolloin heillä oli menossa ensimmäinen erä myyntiin näitä settejä jotka sisältää siis 5kpl erilaisia silmämeikkisiveltimiä. Näitä ennakkomyynti kierroksia tehtiin 2kpl tarkoituksena katsoa kuinka hyvin nää lähtee myymään, ja sitä kautta sitten joskus saada mahdollisesti pysyvään kokoelmaan myyntiin, jos kysyntä on tarpeeksi kova. Ja heidän Instagramia edelleen seuraillen kysyntä taisi olla kova, ja nyt heiltä olisi tulossa myös luomiväripaletti ehkä mahdollisesti!!

Tilaus vetämään ekasta ennakkomyynnistä tännekin suuntaan ja arvatkaas mitä? Nää siveltimet tuli eilen!! Todella nopea toimitusaika kun nää lähti joskus 1.12 kohti Suomea :)


Ensinnäkin kattokaa nyt kuinka nätissä samettipussissa noi tuli <3 Ihanaa edelleen kun panostetaan siihen miten esim. meikkisiveltimet pakataan, tää ihan varmasti saa ihmiset ostamaan näitä :) Tai on ainakin osa syy sitä. Ja ylemmän kuva valkoreunuksinen kortti on oikeasti kortti se vaan sulautuu hyvin mun valkoiseen pöytään ja... innostuin vähä liikaa ehkä näitten kontrastien kanssa :D

Setissä vasemmalta: kynäsivellin, kulma/rajaussivellin, isompi häivytyssivellin, pienempi häivytyssivellin ja lättänä sivellin jolla on helppo laittaa esim. liikkuvalle luomelle luomiväriä

Kuvassa keskellä oleva seljasauvaa muistuttava sivellin viimeistään tässä vaiheessa herättää kaikki Harry Potter fanit sillä kyseessähän on wizard wand brush set! Tällaisia siveltimiä ei varmasti tuu joka meikkaajalla vastaan mikä on mun mielestä ihan huikeeta, ja Harry Potter fanille tää on aivan mahtava ja melkein jopa pakollinen ostos. Toivoisin kuitenkin näiden ottavan vielä joskus tuulta alleen jotta jokaisella näitä haluavalla ois näitä mahdollisuus myös saada.

Mikään halpa ostos tää ei todellakaan ollut, mutta ihan jo se miltä nää näyttää oikeessakin elämässä, ja tuntuu tosi painavilta ja laadukkailta niin on kaiken sen arvoinen. Häivytyssiveltimet on mukavan joustavia ja pehmeitä, muut jopa hieman "kovia" mutta ei kuitenkaan raavi, eli tietynlainen jämäkkyys näissä muissa saa ollakin jotta ne hoitaa tehtävänsä.

Hintaa tälle setille tuli $55.00 ja postikulut oli $13.50

Kannattaa pistää seurantaan Storybook Cosmeticsin somet, jotta tiedät mm. tulevista ennakkomyynneistä, ja myös siitä milloin wizard wand set tekee paluun!

https://storybookcosmetics.com/
https://www.instagram.com/storybookcosmetics/

Snapchat: @StorybookMakeup

Mitä mieltä oot Storybook Cosmeticsin siveltimistä? Ostaisitko?
Muistithan myös osallistua edellisessä postauksessa olevaan arvontaan? Joulun giveaway! 🎅🎄


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulukuun kuulumiset

9.11. on viimeisin postausmerkintä, mihin tää aika on mennyt?! Joulukalenteri käynnistyi YouTuben puolella ja täytyy sanoa, että hitsit on o...