lauantai 21. tammikuuta 2017

Silmämeikki juhliin

Tuli sitten pidettyä viikon tauko vähän niinkuin vahingossa. Ideoita oli vaikka kuinka paljon, mutta tiiättekö sen tunteen kun teillä ei ajatus kulje? Ikään kuin teiän ajatukset ois blokissa yhdessä kohtaa ilman, että ne pääsee sieltä ulos. Vähän niinkuin limupullossa on hiilihappoja eikä ne pääse vapaaksi korkin ollessa esteenä (Surkein vertaus ikinä!!!) Tää blokki mulla oli koko viikon enkä saanut päässäni oikein mitään fiksua aikaan, ja kun ne kaikki kertyy yhteen kasaan niin ei se ajatuskaan kulje sen pidemmälle.

Tää "pullon korkki" avautui vihdoin eilen ja mun ajatukset myös sen myötä, ja ajatus alkoi virrata. Se sai mut tekemään päässäni erilaisia postauksia. Mitä mä tunnen sillä hetkellä, viimeistelin mielessäni myös ystäväni juhlameikin loppuun jonka hänelle tein tänään :D Ihana fiilis kun yhtäkkiä kaikki olikin niin selkeää, koska tää on se mitä mä haluan tehdä. Lopettaminen on niin lopullista, ja liian pitkään tauon pitäminen tuo oman haasteensa aloittaa enään uudestaan jolloin yleensä sitä vaan lopettaa koko blogin pitämisen.

Halusin teille tulla kuitenkin näyttämään juhlameikin jonka ystävälleni tein :) Ja oon ihan super tyytyväinen! <3 Harjoittelin tän meikin tekoa jo aiemmin, mutta siihen en ollut ollenkaan tyytyväinen nyt kun vertaan tähän. Silloin se oli ok tasoa. Mä oon aiemminkin ystäväni meikannut, mutta kertaakaan en oo saanut aikaan näin kaunista silmämeikkiä!

 Meikit joita käytin:

  • Pohjameikki: primeri (Smashbox photo finish) meikkivoide (Rimmel Lasting finish 25hr spf 20 sävy, 091 Light Ivory) peitevoide (L'ORÉAL true match sävy, 1 Ivory silmien alle, otsaan, nenään ja leukaan korostamiseen) puuteri (Lumenen irtopuuteri silmien alle bakingiin ja poskille varjostuksia "terävöittämään") koko kasvoille käytin NYXin HD Studio photogenic irtopuuteria, koska juhlissa kuvataan paljon, ja tää toimii valokuvissa parhaiten) Poskipuna (Lumene secret blush sävy, 2 Heleys) korostus (Makeup Revolution Ultra blush palette sävy, Golden Sugar) Varjostus ( Viva La Diva Contour your beauty -paletti sävyt, Croissant ja Chocolate)
  • Silmämeikki: Urban Decay Smoky -paletti (Liikkuvalla luomella: Armor ja High Luomivaossa: Password Ulkonurkassa: Whiskey ja Black market Sisänurkassa: High Kulmaluulla: Thirteen) Ripsiväri (Maybelline, keltainen tuubi. En muista mikä niistä se on) Tekoripset (H&M) Nestemäinen rajaus (Lumene True mystic, sävy, musta)
  • Kulmakarvat: Anastasia Beverly Hills ( Brow wiz sävy, Soft brown sekä Dipbrow pomade sävy, Light brown)

2 kommenttia:

Joulukuun kuulumiset

9.11. on viimeisin postausmerkintä, mihin tää aika on mennyt?! Joulukalenteri käynnistyi YouTuben puolella ja täytyy sanoa, että hitsit on o...