tiistai 28. helmikuuta 2017

Esittelyssä: Lancomen ruusu-highlighter

Mä en nyt tiedä millä saatesanoilla mun pitäis alkaa tää kirjoittaminen enään koska jos mä sanon, että nyt löytyi meikkien maailmasta SE KAUNEIN tuote niin vuoden päästä löytyy joku aivan vieläkin tajunnan räjäyttävämpi mutta mä nyt oon uhkarohkea ja sanon että tää on epäilemättä tässä hetkessä se kaunein meikkituote jonka mikään kosmetiikkamerkki on koskaan lanseerannut!

Nimittäin nyt Lancome on tehnyt ehkä upeimman siirron kosmetiikkamarkkinoille lanseeratessaan ruusu-highlighterin! Enkä nyt puhu mistään perus pannuun painetusta highlighterista, jossa on Lancomelle ominainen ruusu painettuna EI tää on jotain vielä parempaa ja kauniimpaa nimittäin...


Maailman kauneimpaan hatturasiaa muistuttavaan pakkaukseen on laitettu tekoruusu, ja sen terälehdillä on tuota highlighteria WAU!! Harmillista kylläkin kun jotain näin kaunista joskus lanseerataan se tarkoittaa yleensä sitä, että tuotetta on yleensä rajoitettu erä ja niin on myös tässä tapauksessa.

Juteltuani jonkun aikaa Sokoksen myyjän kanssa hän kertoi tämän olevan keräilijöiden ykköstuote enkä epäile hetkeäkään sillä tää on niin kaunis, että ihme jos tähän edes kehtaa koskea!

Etuna tässä on toki se, että vaikka itse tuote loppuis niin tuo kukka ei kuitenkaan kulu käytössä vaan tuotteen loputtua sen voi laittaa vaikka koristeeksi yöpöydälle tai miksei myös meikkipöytää koristamaan jos sellaisen omistaa :)


jos sä tykkäät hehkua niin paljon, että sut nähdään jo 1km säteellä niin kierrä tää tuote kaukaa, koska tällä tuotteella ei todellakaan luoda sellaista räjäyttävää diskopallo-efektiä vaan enemmänkin sellaista hehkua kasvojen korkeimmille kohdille mikä saa sun ihon näyttämään terveeltä ja siltä että se hehku tulee sisältäpäin mikä on toisinaan ihan kivaa vaihtelua.

(joo mä enemmän tykkään tosta vaihtoehdosta, jossa hehkun niin paljon, että ihmiset joutuu käyttää aurinkolaseja ku ne mut näkee!) mutta nyt useimmiten oon tykännyt enemmän siitä vaihtoehdosta missä vähemmän on enemmän joten tää istuu silloin siihen luonnollisuuteen paremmin.

Ainiin ja se tärkein ehkä unohtui.. no paljon sitä tuotetta sitten on ja mikä on vähän?

Tätä tuotetta on kokonaisuudessaan huikeat 1.6g eli voisin kuvitella, että tää on yks niitä harvoja tuotteita jotka kuluis jopa mun käytössä harvinaisen äkkiä ja oikeesti ihan loppuun.

Myyjän vinkki mulle oli, että sen sijaan että ottas siveltimellä tuota tuotetta niin ota yhdestä terälehdestä sormenpäihin sitä tuotetta ja laita poskien korkeimmalle kohdalle jolloin saat parhaimman tuloksen aikaiseksi, ja halutessasi voit kevyesti käydä vielä läpi siveltimellä.

Tän tuotteen oikee hinta taisi olla jossain 79€ paikkeilla, joka on hurja hinta tällaisesta tuotteesta, mutta koska tää on limited edition-tuote, ja ehkä enemmän ns. keräilijöiden tuote niin hinta on varmaan siinä mielessä ihan suht ok. Itse löysin tän onneksi asiakasomistaja päiviltä Sokokselta kun näitä oli vielä 2 jäljellä ja tästä sai hinnasta pois -20% joten se ei enään ollutkaan niin paha joten päätin ostaa kokeiluun.

Mun rehellisen mielipiteeni mukaan 80€ tällaisesta tuotteesta jossa on tuotetta kuitenkin vaan 1.6g on ehkä vähän liioiteltua, mutta taas jo se maksais sen vähän päälle 50€ minkä mä tästä maksoin niin ei olis niin paha enään verraten tuohon tuotteen määrään.

Onko teillä jo oma ruusu-highlighter koristamassa teidän meikkikokoelmaanne? :)4 kommenttia:

 1. Oi on kyllä ihan älyttömän kaunis ♥ Hinta on aika tyyris omaan makuun enkä kosmetiikkaa keräile, mutta uskon tämän olleen hitti tuon kauniin olemuksensa vuoksi :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tässä onkin, että kaikki rynnii tän ostamaan koska tää on niin nätti. Normaalihinnaltaan kyllä tosiaan niin tyyris, että jos ei ihan hard core meikkihullu ole niin eipä tällasella mitään tee ja varmasti mullaki ois jääny ostamatta jos 80€ ois pitäny maksaa.

   Poista
 2. Oho onpas ihana! En ollutkaan aiemmin kuullut tällaisesta, mut vähän nyt innostuin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D tää on aina paha kirjoittaa tällasista tuotteista joita on vaan rajoitettu erä, ja nääkin on kuulemma suomessa viety käsistä (ei nyt ihan ehkä kirjaimellisesti kuitenkaan) mutta näitäkin kun otetaan vaan se tietty erä myyntiin ja kun ne loppuu niin nää sitten kanssa loppuu eikä niitä tuu enää :( Yritin kovasti kattoo jotain nettikauppoja tätä postausta varten jos näitä jostain löytys mutta ei ainakaan mulle osunut kohdalle.

   Poista

Joulukuun kuulumiset

9.11. on viimeisin postausmerkintä, mihin tää aika on mennyt?! Joulukalenteri käynnistyi YouTuben puolella ja täytyy sanoa, että hitsit on o...