perjantai 5. toukokuuta 2017

Sinihiuksiselle ei sovi meikkaaminen!

Tää postaus mun on pitänyt tehdä jo ihan sikapitkään! tai no pakonomaisen pitämisen sijaan oon halunnut tehdä tän jo pitkään, joten tässä tää nyt tulee ja mä todennäköisesti tuun tekemään tälle vielä jatko-osankin :)

Mä tässä päivänä eräänä törmäsin Facebookin ihmeellisessä maailmassa ihmiseen, jonka sanat meni niin tunteisiin ettei mitään rajaa.. halusin kirjoittaa siitä heti ja välittömästi. Purkaa sen turhautumisen ja toisen ihmisen ruman käytöksen mua kohtaan johonkin, mutta miten ilman että loukkaan toista? Siinäpä kysymys.. kun itse et halua loukata ihmistä joka kuitenkin loukkaa sua jollain tavalla.

Mä nimittäin hiukan koin hieman epäsuoraa vittuilua (anteeksi kiroilu) itseäni kohtaan siitä, että sinihiuksiselle ei sovi meikkaaminen eikä pukeutuminen. Siis PUKEUTUMINEN!! Alastiko mun pitäis sitten mennä ihmisten ilmoille?

Tää oli taas näitä asioita, jotka sai mut todella ärsyyntyneeksi ja ihmettelemään ihmisten käytöstä toisiaan kohtaan. Ymmärränhän mä toki sen, että mielipiteitä on ja jos jollakin on vaikka siniset hiukset niin joissain se saattaa herättää hyvinkin voimakkaita tunteita, mutta silti tarvitseeko toisia tuomita sen takia mitä ne on?

3 vuotta sitten halusin olla mahdollisimman näkymätön ja "normaali" tyylini suhteen, mutta nyt mulla onkin yllättäen siniset hiukset, joskus harvoin todella värikäs meikki ja siniset huulet mutta mä tykkään siitä, ja onkin ihanaa, että mä saan toteuttaa itseäni ja omaa tyyliäni meikin ja vaatteiden avulla! Noihin aikoihin vihasin myös galaksikuviota vaatteissa yli kaiken ja nyt mun yhdestä hupparista löytyy galaksikuviota.

Ehkä vuoden tai kahden päästä mun tyyli on taas ihan erilainen mitä se on nyt, mutta yks huulipuna mun on pitänyt saada kokoelmiini jo todella pitkään. Ehkä sitä ei oo koskaan tullut hankittua, koska pelkäsin sen käyttöä juurikin tuon räväkkyytensä takia ja miten se sopii mulle.

Kyseessä on Jeffree Starin Velour liquid lipstick sävyssä "Jawbreaker" niin tajuttoman kaunis meren sininen huulipuna joka jättää ihan mattaisen pinnan ja kestää todella hyvin. Ette uskokaan kuinka innoissani olin kun tää tuli tänään postiin!


Tää on mun eka Jeffree Starin meikkituote ja tää sopii mulle itseasiassa yllättävän hyvin vaikka itse sanonkin, ja tää näyttää suht "luonnolliselta". Tai no okei tästä nyt on ehkä luonnollisuus kaukana, mutta tän kanssa mulle ei todellakaan tullut sellainen epämukava olo jonka kanssa ei kehtaa lähteä ulos. 


Yleensä punainen huulipuna on ollut mulle sellainen itsevarmuutta tuova asia mutta luulempa, että tässä on se toisen ääripään tuoma itsevarmuus jonka mä sain kokea tänään ja ehdottomasti myös jatkossakin! Tilasin tän siis oletkaunis.fi nettisivustolta josta saa ainakin jonkin verran Jeffree Starin meikkejä :)


Tää postaus on myös oma osallistumiseni 23.5 järjestettävään Lupa näkyä-tapahtumaan, johon myös te voitte ottaa osaa laittamalla vaikka itse värikkäät huulet tuoksi päiväksi vaikkapa kouluun tai töihin tai tehdä jotain muuta jota ette oo ennen uskaltaneet tehdä :) Muistakaa, että jokaisella on lupa olla sitä mitä on! <3 #lupanäkyä


8 kommenttia:

 1. On ihana lukea miten pystyt kaikista vaikeuksista huolimatta olemaan oma itsesi. Ja se on ihan mahtavaa ja tosi kaunis asia. Pakko vielä sanoa, että toi huulipuna on ihana! Tsemppiä jatkoon ja hyvää kevättä ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos <3 Hyvää kevättä sullekin :)

   Poista
 2. Oikeesti sulle sopii toi heleä sininen. Itse haluaisin pitää sateenkaaren värisiä hiuksia, mutta en ole jaksanut olla niin "näkyvä", koska jo mun iän takia saan hyvin helposti vähän naljailevia kommentteja kaikesta ulkonäköön liittyvästä. Tykkään mm. paljeteista, mutta kuuskymppinen kirjavassa tukassa ja paljeteissa ja näkyvässä meikissä on monelle liikaa. Anna mennä Iitu, sä olet hyvä kaikissa väreissä ja nauti niistä täysillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mitä vielä! Kokeile niin saatat yllättyä kuinka kivalta se tuntuu :) Jos mä jotain tähän ikään asti oon oppinu (oon 23) niin sen, että tee sitä mikä susta itestäs hyvältä tuntuu. Lorealilta on nyt tullu uus Colorista sarja ja siellä on semmosia vähän niinkun hiuslakan tyyppisiä kivoja eri värejä jotka lähtee yhessä pesussa pois. Rohkeesti vaan kokeilemaan :)

   Poista
 3. Toi on tosi makeen värinen huulipuna ja sopii sulle :) Itsellä on tällä hetkellä väliaikaisesti siniset hiukset mutta kieltäydyn ajattelemasta että nyt en voi siksi tehdä jotain asiaa. Kuka estää? Jos jonkun mielestä joku väriyhdistelmä on liikaa tms. niin se on sitten sen ihmisen ongelma. Ei anneta sen hidastaa meitä muita :D

  lily.fi/blogit-ps-never-stop-smiling

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Katoinkin sen sun postauksen, ihan älyttömän magee väri :) Ostin sen itelleniki viikko sitten jos tässä kesää kohden vaihtas siihen.

   Poista
 4. Musta tuntuu, että tuollainen kommentointi on vain merkki kateellisuudesta ja kommentoijan oman itsetunnon puutteesta. Mullakin on sininen tukka ja täytyy kyllä sanoa, että perkele, sinisen tukan (jos jonkin) kanssa sopii raskaanpuoleinen laittautuminen ja alternatiivinen vaatetus!

  Ja toi huulipuna on kyllä aika makea! Täytyy kai miettiä, josko itsekin laittaisi tuon värin tilaukseen!

  VastaaPoista
 5. Tosi upeet hiukset ja todellakin sopii toi samaa sävyn huulipuna! ����

  VastaaPoista

Joulukuun kuulumiset

9.11. on viimeisin postausmerkintä, mihin tää aika on mennyt?! Joulukalenteri käynnistyi YouTuben puolella ja täytyy sanoa, että hitsit on o...