10+2 faktaa minusta


 1. Olen kotoisin Sodankylästä
 2. Nykyään asun Helsingissä
 3. Oikeastihan mä aloitin bloggaamisen jo noin vuosi sitten? muistaakseni. Kosmetiikasta se kaikki lähti...
 4. Tällä hetkellä mun blogini on enemmänkin lifestyle painoitteinen, saan siis kirjoittaa oikeastaan just siitä mistä haluan ilman mitään ahdistusta siitä, että pitäisi olla jokin tietty aihe josta ainoastaan kirjoitan enkä muusta sitten koskaan puhukaan.
 5. Edelliseen selvennys: tottakai mulla on aina jokin aihe olemassa, mutta saan siis vapaammin kirjoittaa lifestyle-kategoriassa kuin vaikkapa kosmetiikkablogin alla :)
 6. Puhun todella usein itsekseni, naapurit varmaan ihmettelee, että mistähän se aina milloinkin kinastelee itsensä kanssa :D
 7. En vieläkään ole sitä täysin valmis myöntämään, mutta puhun kuulemma unissani. Sen yhden kerran mä voin myöntää siis suoraan huutaneeni apua unissani kun olin äitillä yötä :D Ei tätä vaan kotona tapahdu... kai?
 8. Kuorsaan myös unissani, tämän jopa myönnän. 
 9. Aina täysikuun aikaan alan nähdä niin hullunkurisia painajaisia/unia ettei mitään järkeä. Pari kertaa esim. valkohai on ajanut mua takaa mun kämpässä.
 10. PELKÄÄN ukkosta yli kaiken!! Päivisin voisin vaan katsella salamoita parvekkeella ja yrittää ottaa niistä kuvia, mutta oota kun se tulee yöllä kun oon jo nukkumassa. Jitra kainaloon ja pää tyynyn alle...
 11. Mulla on kaksi koiraa, Jitran jo mainitsinkin kohdassa 10. Jitra on siis mun avustajakoira, rodultaan Labradorinnoutaja. Laumaan kuuluu myös lemmikkikoira, Piekka joka on rodultaan Havannankoira.
 12. Oon aivan totaalisen perfektionisti, välillä tää piirre ottaa itseänikin jo pahasti päähän! Esim. nyt uutena blogin ulkoasu, se pitää viilata aivan millilleen just niinkun mä sen haluan, tuuttee varmasti huomaamaan että tää blogi on taas erinäköinen viikon päästä :D Toisena pakkomielteenä on otettava sellainen kun tavaroiden on pakko olla aivan suorassa.. esim. jos mulla on pöydällä kyniä niin niiden on oltava ihan tasan rivissä. Aina parempi jos ne on saman pituisia. 
Myös alla olevat kuvat saa mut itkemään verta, ja haluaisin niin järjestellä nää oikein! Ketä muuta häiritsee uutissivivustoiden otsikot:"Oletko perfektionisti, näitä kuvia katsomalla tiedät." Seuraavat alla olevat kuvat kuuluu juuri tähän kategoriaan, ärsyttääkö nämä myös sua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulukuun kuulumiset

9.11. on viimeisin postausmerkintä, mihin tää aika on mennyt?! Joulukalenteri käynnistyi YouTuben puolella ja täytyy sanoa, että hitsit on o...