avustajakoira Jitra

Moi! Oottekin jo kuulleet musta vissiin jotain täällä emäntäni blogin puolella. On se ainaki kuvia musta ottanut paljon ja nauranut niille kun näytän kuulemma hassulta kuvissa! Tänään tuli muuten uus postaus jossa mä sain olla mallina, sain jotkut hassut valolla varustetut valjaat joita se halus kuvata. Oon mä aika kuvauksellinen vai mitä? Koko ajan mä tiiviisti mammani vieressä istuin ku se teki tuota postausta, enhän mä nyt huonoja kuvia antais itsestäni laittaa! Käänsin katseeni aina lattiaan nolostumisen merkiksi jos oli mun mielestä huono kuva, siitä mamma tietää että sitä ei voi laittaa ainakaa sen blogiin. Puhumattakaan jostain facebookista! Miettikää nyt jos mun kaverit näkis ne kuvat joissa mulla on joku hassu ilme. Puhumattakaa mun kollegoista...

Olen siis 5-vuotias nuori labradorinnoutaja, olen Jitra nimeltäni ja oon ton mammani avustajakoira. Kolme vuotta oon nyt näissä hommissa ollu, ja mulla on niiin kivaa! Parasta tässä työssä on ku mä saan noutaa jotain. Oonhan mä sentään noutaja :) Pyykkien laittaminen koneeseen on myös ehkä paras juttu ikinä,, puhumattakaan kun ne puhtaat pyykit saa ottaa koneesta pois, joka kerta kun mamma käskee hakea pyykkikoneesta jotain, juoksen välillä niin kovaa, että jalat meinaa lähteä alta!

Ehkä usein kysytty kysymys on se, että onko mulla koskaan lomapäiviä? Onhan toki, mutta mä oon niin työhullu, että mä en aina ymmärrä mitä tarkoittaa sana "vapaa". Kotonakin mä aina tuon mammalle jotain pyytämättä palkkojen toivossa, mähän oon se rotu joka vois vaan syödä koko ajan. Meillä labbiksilla on kuulemma pohjaton maha, mikä sekin on?

Mummolassa eli mammani äitillä mä sentään osaan ottaa edes jotenkin rennosti mun kamun Piekan kanssa, me aina kilpaillaan siellä mun mamman huomiosta, ihme mustasukkanen pieni huiskuhäntä... Pakko sielläkin kuitenkin aina silloin tällöin hieman aina esitellä taitojani Piekalle jos seki oppis joskus samanlaiseks ku mä eikä aina olis kiinni hännässä tai korvassa.

No joo... mä taidan tästä mennä takas töihin (vahtimaan mammaa) jos se liikkuu milliäkää, mä heti herään ja katon minne se menee.

Ei mulla oikeesti oo nää työliivit päällä kotona ku mä teen töitä, oli vaan kuvauksen ajan, no worries!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulukuun kuulumiset

9.11. on viimeisin postausmerkintä, mihin tää aika on mennyt?! Joulukalenteri käynnistyi YouTuben puolella ja täytyy sanoa, että hitsit on o...